Oksutautia on tässä hiukka pidellyt...Huh huijaa. On se vaan aina yhtä kamala "kokemus". Mutta kun se on niskan päällä, niin ei voi muuta kuin odottaa, että ryöpytys joku hetki lakkaa....Ja niinpä kävi tälläkin kertaa. Ja tosiaan ihan kiusallaa piti sitten sinne vaakaan hypätä, että mitenkä paljon sinne pömpeliin tulikaan syljettyä. Ja siis 76,9kg  näytti vaaka. Tokihan sen TIESI, ettei se paino ainakaan edelliseen punnitukseen nähden noussut ollut, mutta kumminkin. Antaahan se taas potkua jatkaa, kun noin "valheellisesti" edes vähempää näyttää.

Mutta jännä juttu, tänään eka päivä, kun on jo vähän taas tolkuissaan, tosin voimat on vielä jossain ja mahassa kummasti "myllää", jos enempiä yrittää tehdä. Ja piti sitten kauppaan kipaista, kun ainoat järkevät liemet talossa oli maito ja vesi, ja kyllä sitä taudista toipuessa mieluusti jotain muuta litkisi. Niin, kauppalistaa tuossa väsätessäni, alkoi KAMALASTI tehdä mieli namia !! Kuvittelin jo, kuinka ostan suklaata ja nautiskelen siitä illalla kaikessa hiljaisuudessa.....Mutta ähäkutti !! Enpä kirjoittanut koko nameja listaan, enkä niitä myöskään kaupasta ostanut !! Hyvä minä !! 1-0 mulle !! Tästä on hyvä taas jatkaa. (";)

Ai niin, ostinhan mä kaupasta sit sellasen KG-lehden....liittyen painonhallintaan.... Pitääpä lukea tarkasti, jos sieltä sais vaikka apuja asiaan.....